Case MP25, Robi MP25 Sillan purkutyössä

Robi MP25 Multiprosessori sillan purkutyössä Seventh Avenuella, Perthissa Australiassa.

Satavuotias silta Seventh Avenuella oli tullut käyttöikänsä loppuun ja se oli aika korvata uudella. Tehtävänään purkaa Seventh Avenuen silta Jadd Brown Focus Demolition yrityksestä tarvitsi pitkäaikaista, luotettavaa sekä monipuolista purkutyökalua. Hänellä oli vuokrauskokemusta MP25 multiprosessorista aiemmilta työmailtaan ja laitteen luotettavuus sekä 144 tonnin murskausvoima vakuuttivat hänet hankkimaan itselleen myös oman multiprosessorin.

MP25 multiprosessori soveltuu erinomaisesti tähän purkutyöhön monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa vuoksi. Multiprosessorilla sujuu betonin murskaus, vahvistettujen rakenteiden leikkaaminen sekä pulverointi ja purku. Leukojen pulverointilevyt voidaan vaihtaa tarvittaessa helposti metallileikkureiksi teräsbetonirakenteiden purkamista varten, mikä sujuvoittaa työskentelyä. Brown toteaakin, että ”Tällaiset ominaisuudet ja se, että purkukohde tarvitsi 360°:n pyörivän työkalun, joka on multiprosessorin vakio-ominaisuus, takasivat tehtävän sujuvan mahdollisimman tehokkaasti”.

Työt Seventh Avenuella aloitettiin kesäkuun alussa ja MP25 on täyttänyt lupauksensa. Hitachi ZX220:een kiinnitettynä MP25 multiprosessori on päässyt näyttämään kyntensä ja jo puolet sillasta on purettuna.

Lähde: Rammer Magazine

Click images to enlarge