Yritystiedot ja palvelut

Kaivinkoneen lisälaitteita ja sopimusvalmistusta

Valmistamme korkealaatuisia Robi, Hytera ja Kenguru –laitteita sekä olemme luotettu ja arvostettu hitsattujen ja koneistettujen teräsosien sopimusvalmistaja. Ramtecin taustat ulottuvat 70-luvulle maailmanlaajuisesti tunnetun Rammerin alkuaikoihin, mutta nykyinen liiketoiminta alkoi vuonna 2002 kun Sandvik Mining and Construction myi leikkurimurskainten ja hydraulivasarakoteloiden tuotannon tehtaan operatiiviselle johdolle.

Vain parasta laatua

Laitteidemme korkea laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Huomioimme jokaisen asiakkaamme yksilölliset toiveet ja huolehdimme asiakastyytyväisyydestä myös laitteen käyttövaiheessa. Palautteenne onkin meille ensiarvoisen tärkeää, sillä pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Tarjoamme kattavat jälkimarkkinointipalvelut jokaiselle tuotteellemme, ja meiltä saat myös laadukkaat varaosa- ja huoltopalvelut.

Kasvua ja innovaatioita

Liiketoimintamme on alusta asti ollut kasvavaa ja kehittyvää. Moderni tehtaamme  toimii omistamissamme tiloissa Lahdessa, ja tehokas tuotantomme perustuu joustavaa FMS –valmistusjärjestelmään. Tuotantomme painopisteitä ovat hitsattujen rakenteiden koneistus ja kokoonpano. Liiketoimintamme kantava idea  on tarjota laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan asiakkaidemme tarpeisiin.

Korkealaatuista alihankintaa

Harry Metall Oü tekee sopimusvalmistusta ja tukee Ramtecin laitevalmistusta tehtaallaan Viron Rannussa, lähellä Tartoa. Tehtaan konekanta on uusi ja korkeatasoinen käsittäen esikäsittelyn, robottihitsauksen, CNC koneistuksen sekä maalauksen ja kokoonpanon. Lisätietoa Harry Metall Oün toiminnasta löydät heidän nettisivuiltaan http://www.harrymetall.ee/fi

Click images to enlarge